Prodej bytu 3+1 97 m², Mezouň

6 250 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

TILLIT

Rudná, Riegrova 390/31

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Dovoluji si Vám výhradně nabídnout prostorný byt 3+1 s prostorným zázemím a zahrádkou k užívání. Byt je ideálním rodinným bydlením pro rodinu, která se nechce omezovat běžnými limity úložných prostor ani hledáním parkování. Bydlení v tomto domě se pocitově přibližuje žití v domě se zahradou, a to i se sklepem na potraviny a potřebným zázemím pro kutila a jednoduchým skladováním kol.

Bytová jednotka 3+1 s okny do 3 světových stran, je součástí bytového domu se 4 byty, které mají svého profesionálního správce.

Jednotka je složena z těchto částí: obývací pokoj 19.5 m2, kuchyně 8.5 m2, ložnice 16.5 m2, pokoj 13.4 m2, koupelna 3.9 m2, WC 0.9 m2, předsíň 9.0 m2, komora 1.0 m2 a 2x sklepy (15.9 + 8.6) m2.

Podíl na pozemku pod domem a garáží přináleží k bytu. Pozemek okolo domu a pozemek zahrady je ve vlastnictví státu, který jej dle Pachtovní smlouvy dlouhodobě pronajímá bytovému domu za 500 Kč/rok.

Zahrádka, kterou mají v užívání majitelé bytu, má rozměry cca 300 m2, kde je možné na záhoncích pěstovat zeleninu, ovoce i bylinky, je doplněna i o možný výběh pro drobnou drůbež.

Bytová jednotka byla postupně připojována na média (plyn/voda/odpady), která byla v obci a domě dostupná. Byla osazena plastovými okny a nyní je připravena na různé varianty možného využití. O vytápění a ohřev vody je postaráno plynovým kotlem umístěným v prostorách kuchyně. Bytový dům prošel výměnou rozvodů, opravou střešní krytiny a dílčími udržovacími pracemi. Průkaz energetické náročnosti nebyl předložen, proto uvádím energetickou třídu G (mimořádně nehospodárná).

Mezouň je obec v dobré dojezdové vzdálenosti hlavního města Prahy. Nachází se mezi významnými rozvojovými celky mezi městem Rudná a rozsáhlou moderní aglomerací Vysoký Újezd, se kterými je v dobrém dopravním spojení pomocí MHD. Pro cestu do Prahy je možno použít blízkosti vlaku Nučice zast. (1,1 km). Přímo v obci je základní občanská vybavenost včetně mateřské školky. Pro větší nákupy je možno zvolit 10 km vzdálený pražský Zličín (metro B), nebo množství obchodů v Rudné.

Tento byt je ideální pro někoho, kdo chce bydlet v blízkosti Prahy, ale rád si užije zeleň a zahradu která dům obklopuje.

V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat. Těším se na shledanou při prohlídce bytu.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV, Plyn
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 260424
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 97 m²
Patro 1
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

TILLIT

Rudná, Riegrova 390/31

Zobrazit kompletní nabídku RK

TILLIT

Sdílet nemovitost

TOPlist