Prodej rodinného domu 90 m²

380 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Přemýšlíte o změně ve Vaší každodenní rutině? Chtěli byste si vyzkoušet život v zemi s překrásnými přírodními scenériemi, nekonečně modrým mořem a rozmanitými gastronomickými specialitami? Nebo byste chtěli zainvestovat do nemovitosti za účelem pronájmu turistům? Pak nepřehlédněte tuto nabídku.
Pouhých 5 km od oblíbeného istrijského pobřežního letoviska Rabac, stojí na kopci malebné městečko Labin, ve kterém nabízíme k prodeji unikátní rodinný dům. Tento dům se rozkládá na majestátním pozemku o velikosti 2500 m2 (z něhož je 1000 m2 pozemek stavební) a jeho užitnou plochu činí 90 m2.
Skládá se ze vstupní chodby, která Vás zavede do prostorného obývacího pokoje, spojeného s jídelnou a kuchyní. Kuchyň je vybavená všemi potřebnými spotřebiči, pro pohodlnou přípravu jídla. Kromě toho se v této místnosti nachází krb, který zde vytváří útulnou atmosféru. Jen si představte, jak relaxujete na pohovce za zvuku praskajícího ohně, a kolem Vás sálá příjemné teplo.
K odpočinku v soukromí, Vám zde poslouží tři pohodlné ložnice, které disponují dostatečným úložným prostorem. Mimo to tento dům čítá dvě koupelny.
Jednoznačnou dominantou této nemovitosti je rozlehlá zahrada. Kromě velké zelené plochy, zde najdete bazén, který Vás jistě potěší v horkých letních dnech. U bazénu máte k dispozici lehátka na opalování a také je odsud, co by kamenem dohodil, zastřešená zimní zahrada, která skrývá pohodlné posezení a praktickou letní kuchyni. Vedle ní máte ještě terasu s dalším venkovním posezením a velkým krbem, na kterém si můžete připravovat nejrůznější speciality.
Váš dům se tak může stát ideálním sídlem pro pořádání letních mejdanů. Jen si představte, jak je krásný letní den a Vy se koupete s přáteli v bazénu, opalujete se a ve vzduchu se line vůně čerstvě ugrilovaného masa.
Městečko Labin, zasazené doprostřed nádherné přírody, je ideálním místem, kde trávit klidnou dovolenou. Toto historické město Vás uchvátí křivolakými uličkami, zapadlými náměstíčky i můstky, které překlenují původní středověká schodiště. Společenský ruch si zde můžete užít v místních autentických kavárnách, krámcích s lokálními produkty i v městské galerii či muzeu. Na své si zde přijdou i gurmáni, kteří si zde mohou vychutnávat bohaté množství místních specialit. A kdyby se Vám zachtělo k moři, na které je odsud nádherný výhled, tak jste odsud do 10 minut jízdy autem v letovisku Rabac, které nabídne další možnosti vyžití.
Neváhejte se nám ozvat pro více informací či domluvení prohlídky. Tento dům má velký potenciál jak pro turistické účely, tak jako příjemné bydlení. Prodává se zařízený a tak je připraven k okamžitému nastěhování.

Základní údaje

Cena nezahrnuje Provize
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Bazény Venkovní
ID nemovitosti 149421626
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 2 500 m²
Plocha užitná 90 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist